MITT liv i MIN blogg med MINA ord

Direktlänk till inlägg 1 november 2010

TÅRAR.........

Av ensammalejonmamman - 1 november 2010 10:46

Varma tårar rann nerför min kind igår och jag kunde inte hindra dem. Det gjorde så ont inuti mej av att jag insåg att Hans sida av släkten skiter i barnen. Jag bryr mej inte att de inte har kontakt med mej men barnen är ändå av deras eget kött och blod som det så fint heter.


I huset bredvid vårat bor världens underbaraste äldre par och de är några man gärna byter några ord med när man går förbi. De kan ge en komplimang bara så där så man blir glad hela dagen och allt känns lite lättare. Igår när vi kom från affären så stod de i sitt sovrumsfönster och knackade och vinkade och mina tre stod där nere och bara vinkade tillbaka. Ser hur det nästan kommer tårar ur "tantens" ögon  och att de bara tycker att mina barn är så söta som stannar och vinkar till dem. Jag gick in och började med maten medan barnen lekte ute en stund. Precis när de kommer in så ringer det på dörren och där står hon med en 100-lapp som hon vill att barnen ska ha och köpa glass för och sedan ett par gardiner som hon har köpt till sej men tyckte att de var så moderna så att de inte passade hos dem.Tårarna låg på lur hos mej redan här men jag klarade att hålla dem tillbaka och hon fick en kram av oss alla fyra.


När dörren hade stängts och jag återgått till att skala potatisen då kunde jag inte längre hålla tårarna tillbaka för det gör så ont att deras egen släkt bara skiter i dem. Det har inte ens kommit ett kort när de fyller år, det har inte kommit en fråga hur de mår och Plutten som bara var några månader när vi lämnade helvetet är frisk, vilken personlighet som kommit fram - INGENTING! Och jag förstår det inte hur man bara kan sudda ut en del av sin släkt. Bara blunda och låtsas att de inte finns där.


Pratade med en vän om detta inatt och det är som jag sa till henne att det är inte grannar som ska ge barnen det här det är farmor som ska ge dem en slant till glassar, det är hon som ska fråga hur det är på dagis det är hon som ska vinka till dem och tycka att de är söta. Jag är inte ute efter presentarna eller pengarna utan jag saknar det som ligger bakom de handlingarna för jag behöver inte fler leksaker eller pengar till glass - för vi klarar oss men jag tycker att Hans släkt beter sej konstigt. Men som tur är har barnen mormor och morfar å så har vi helt underbara grannar som ger oss det andra skulle göra!


Nu ska jag ta reda på kaoset här hemma efter att ha haft sjuka barn i en vecka och kanske kan irritationen över detta ge mej lite extra energi för idag har tårarna torkat för denna gång!!!!  

 
 
Lina i Borås

Lina i Borås

7 december 2010 10:46

Om inte barnens farmor och farfar bryr sig så har ni det bättre utan dem, visst är det sorgligt, men dem har reda visat vems sida dem står på, hur man ens kan förstå det. Kanske är det så att barnen faktiskt har det bättre utan dem i sina liv ändå, för med farmor och farfar med i bilden så skulle ju också HAN finnas med i bilden mer.
Kramar

http://www.lina84a.blogspot.com

ensammalejonmamman

7 december 2010 11:37

Det är så jag försöker tänka!Och jag vill inte att Han ska vara i närheten av dem men det känns så hemskt att en släkt bara kan förneka sitt eget kött och blod. Vi har det helt klart bättre utan dem!
Kramiz

 
Lina i Borås

Lina i Borås

7 december 2010 13:07

Jo, jag förstår vad du menar, fast du vill ju ändå dina barns bästa och detta är säkert dina barns bästa. För om nu barnen någongång skulle hälsa på farmor och farfar, så vet man ju aldrig om dem tar dit Han också och vad som händer.
Har du inte hört av dem något alls sedan ni stack därifrån? Du vet inte hur dem har reagerat på vad deras son har gjort?
Kram

http://www.lina84a.blogspot.com

ensammalejonmamman

7 december 2010 13:31

Jag har inte hört något mer än från en syster och det var ett mess annars har det varit helt tyst! Jag vet och tror att de inte vill ha kontakt för då kan de förneka vad han har gjort! Inom den släkten är det så att det man inte pratar om det finns inte!
Va fin din blogg är!!! Var in och tittade!
Kramiz

 
Lina i Borås

Lina i Borås

7 december 2010 13:36

Vad ville systern i messet då om man får fråga? Jag tror också det är så som du säger.
Tack för kommentaren om min blogg, gillar din med, du skriver väldigt bra. Jag har precis bytt blogg, hade en annan tidigare www.lina84a.blogg.se.........men tyckte den blev så tråkig så bytte.
Kram

http://www.lina84a.blogspot.com

ensammalejonmamman

7 december 2010 13:54

Du får så gärna fråga - jag svarar på det jag kan svara på och vill! Det var en fråga om hur vi mådde. Jag kan ärligt erkänna att jag inte berättade rakt ut hur det var utan skrev att det var jobbigt och att vi hade mycket att bearbeta med det som hade hänt och frågade hur det var med dem men det kom aldrig något svar! Sen har det varit tys i över ett års tid!
Kramiz

 
becky

becky

8 januari 2011 11:04

jag har precis hittat din blogg. Jag fastnade då jag själv har levt med en kille som misshandlade mig både psykist och fysiskt under ca 2 år. Jag har kommit tillbaka nu och mår bra med en ny kille. Det har tagit ca 7 år att komma tillbaka. Men allt har inte berott på "fanskapet" som jag så fint kallar han utan även mitt liv innan allt. Jag håller med dom som skriver här, Du ska inte ha någon kontakt med "hans" familj! Dom är inte värda att få se sina barnbarn då dom inte ens kunde skydda er innan! Du kommer hitta personer som kommer fylla deras platser med mycket mer kärlek än dom någonsin kommer att kunna ge det är jag 100% säker på! Dina barn och du förtjänar så mycket mer än dom i ditt liv. Gråt aldrig över det igen utan upp med näsan mot himmelen och var stolt över att du har hittat de här äldre paret som vill hjälpa dig,var glad över att du har hittat nån som förtjänar vara i ditt och barnens liv. Du är en underbar och stark person Glöm aödrig det! Många tårar kommer falla men snart kommer dom falla för att du inser hur jävla underbar du är!

http://becky84.bloggplatsen.se

ensammalejonmamman

8 januari 2011 13:01

Tack! Dina ord värmde och fick mina ögon att tåras!
Stor kramiz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ensammalejonmamman - 29 november 2020 21:37


  .....och påverkade en hel värld och ändå var inte jag beredd på den effekt den skulle få på mig. Jag är alltid personen som insett att den dagen jag fick ensam vårdnad utan umgänge så stog jag ensam med barnen och hade allt ansvar och för mig va...

Av ensammalejonmamman - 26 november 2020 16:18


Undra hur många gånger jag har hört det uttrycket och visst stämmer det men det spelar ingen roll hur många år som går för såren rivs upp av minsta lilla känns det som. Vet inte varför jag alltid ska känna det som att en text, en sång eller vissa ord...

Av ensammalejonmamman - 22 november 2020 23:00

SKRÄCKBLANDAD FÖRTJUSNING   SÖNDAG 22 NOVEMBER 2020, 22:45 ...... som jag tar upp detta med bloggen igen efter drygt 3 år i tystnad. Varför - jag har saknat detta att ha mitt lilla place att skriva av mig utan att ...

Av ensammalejonmamman - 4 juli 2017 19:17

Kod för att importera min blogg till Nouw: 6323869374

Av ensammalejonmamman - 5 april 2017 20:07


      Jag har alltid tyckt att jag har gjort det som varit bäst för barnen och att det är deras bästa som legat i första hand. Plötsligt så slog det mig att det är det jag gjort när de varit med men det som jag gjort mot mig själv när de låg och ...

Presentation


Förr trodde jag att livet var till för att levas ~ nu vet jag att det är en kamp men jag har bestämt mig för att vinna den! Jag ska vinna den för mina barns skull och kan jag hjälpa en enda kvinna som lever eller har levt i samma helvete som mig så är det

Lämna en vink så blir jag glad

Finns inga dumma frågor

20 besvarade frågor

Bloggar jag följer

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards