MITT liv i MIN blogg med MINA ord

Alla inlägg den 17 februari 2011

Av ensammalejonmamman - 17 februari 2011 23:15

När jag var liten så drömde jag om att jag hade en syster. Hon skulle alltid vara snäll och jag skulle kunna leka med henne och vi skulle hålla ihop i vått och torrt! Jag fick aldrig en syster fast jag önskade det och var jättesur när jag fick en bror istället men jag har fått en syster nu som jag tidigare har skrivit om men det är så otäckt för det känns verkligen som en syster, Och det är få förunnat att få en syster när man är "gammal" och som verkligen känns som en del av mej. Jag har inte känt henne länge men det känns som att hon alltid har funnits i mitt liv och likheterna är slående.

 

Jag kan känna när jag pratar med henne att hon säjer det som jag tänker och att jag vet precis vad hon menar. Jag har svårt att få förtroende för människor men henne kände jag att jag kunde lita på till 110% och samtidigt som det känns helt underbart så skrämmer det mej. Jag har hlrt massor av gånger att alla människor har en själsfrände och att man har en person som är lika som sej själv men jag har inte trott på detta - förän nu!

 

Inatt när jag inte kunde sova så tänkte jag på det - hur stor är egentligen chansen att man ska träffa på sin själsfrände som finns någonstans i världen och speciellt när man lever under de omständigheter som jag gör?! Jag tror inte att de är stora och jag känner att jag tänker ta till vara på denna chans och person. Jag känner att jag kommer att ha denna personen med mej på en speciell plats i mitt hjärta och hon betyder så mycket för mej trots att jag har känt henne under en så kort tid. Hon är verkligen den sytster som jag aldrig har haft och min själsfrände som förstår det jag säjer men tyder inte bara orden utan det som ligger bakom.

 

Bara så du vet syster så kommer du ALDRIG att bli av med mej och du får ta det som ett hot eller ett löfte men det är så - du har en för stor betydelse för mej!

<3

 

PUSS från Häxansurtant   

Av ensammalejonmamman - 17 februari 2011 09:28

............. att be om förlåtelse

............ att börja om från början

........... att beakta rådet

........... att börja om från början

........... att vara hänsynsfull

.......... att tänka först och handlasen

.......... att ta nytta av felet

.......... att glämma och förlåta

 

Hittade detta på ett gammalt vykort jag har fått och insåg inte då hur mycket det ligger i de orden! Jag ska försöka och jag ska lyckas

 

PUSS från Häxansurtant    

Presentation


Förr trodde jag att livet var till för att levas ~ nu vet jag att det är en kamp men jag har bestämt mig för att vinna den! Jag ska vinna den för mina barns skull och kan jag hjälpa en enda kvinna som lever eller har levt i samma helvete som mig så är det

Lämna en vink så blir jag glad

Finns inga dumma frågor

20 besvarade frågor

Bloggar jag följer

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards