MITT liv i MIN blogg med MINA ord

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av ensammalejonmamman - 2 januari 2012 01:15

     

Jag önskar att jag kunde vara en sån där person som bara sa ja och amen och som fann mej i att regler och lagar är på ett sätt och så accepterade jag det men jag är inte det och kommer inte att vara det någon gång i mitt liv förmodar jag för jag kommer nog alltid att reagera! Jag känner att det är så sjukt som det är och de som de är mest synd om är barnen!


Allt som jag handlar har ett bästföredatum och innan dess så ska det förbrukas. Om jag får en räkning så ska den betalas innan ett visst datum och om jag får en avi med pengar som ska hämtas ut så ska jag göra det innan ett visst datum och så vidare och så vidare! Allt har ett krav att man ska göra det innan ett visst datum och när domen kom så skulle man bestämma innan ett visst datum om man ville överklaga eller inte men när det gäller vårdnade då finns det inte ett "bäst~före~datum" där han som ska kallas för pappa ska visa att han kan leva upp till att vara förälder för att få kräva att ha sina barn alla de dagar, lov och helger som han fortfarande kräver efter att totalt ha skitit i dem i åratal! Man blir inte en förälder för att man är med och gör barnen utan man måste finnas för att vara en förälder och sätta barnen först och det har han aldrig gjort för det har alltid varit han i första rum och det han har gjort är att förnedra och skada och trycka ner barnen och ändå så ligger detta kravet kvar!


Jag känner att det borde vara så att det fanns ett "bäst~före~datum" på dessa krav som man ställer som förälder med när det gäller vårdnadstvister för jag tycker att om man ställer ett krav så borde det visas i handling att man vill det. Jag är överlycklig över att han inte finns i mitt och barnens liv men det är en oro att det aldrig blir klart för jag skulle vilja ge barnen ett besked för det är så många gånger som de har frågat om de kommer att behöva åka tillbaka till pappa och vi har svarat att vi vet inte för tanterna och farbröderna har inte bestämt det än! Hur kan man i år få bara strunta i att fråga människor som träffat barnen om hur det är med dem och ändå ställa krav att man ska ha barnen boende hos sej. Hur kan man efter att ha behållt allt som barnen behövde när vi flydde till socialen krävde att han lämade ut vinterkläder och han lämnade ytterkläder och inget annat få kräva att barnen ska komma och bo där? Efter att ha blivit fälld för misshandel på sin egen dotter ~ har man då rätt att kräva att barnen ska bo där? Jag tycker inte det men tydligen så tycker de som bestämmer och de som styr landet det!


Jag känner att när inte den andra personen visat intresse för barnen under år, myndigheter har sagt att det är skadligt för barnen om det skulle bli ett umgänge och han är fälld för misshandlar så tycker jag att man skulle dömma att det skulle inte vara delad vårdnad eller umgänge. Jag tycker att ansvaret skulle ligga hos föräldern som äberopar något att visa att den vill ha det och förtjänar att få den och jag tycker att man ska ta hänsyn till barnen! Varför anpassar man inte detta med ett "bäst~före~datum" som allt annat har i samhället? Är det för att det är för laddat eller är det för att man kan läsa mellan raderna att det är föräldrarna som har rätt till barnen inte barnen som har rätt till föräldrar som kan kallas för föräldrar!


Jag är inte den perfekta föräldern för den finns inte men jag gör allt jag kan för mina barn och de komme i första hand och jag kommer aldrig att sluta kämpa för att de ska få det liv som de förtjänar - men jag önskar att jag bara kunde acceptera hur samhället och lagarna ser ut men jag inser att jag kommer inte att kunna göra det för att jag är den jag är!!!!!!!!! Min kamp kommer att fortsätta!


PUSS    till dej från Lilla mej   

 

Presentation


Förr trodde jag att livet var till för att levas ~ nu vet jag att det är en kamp men jag har bestämt mig för att vinna den! Jag ska vinna den för mina barns skull och kan jag hjälpa en enda kvinna som lever eller har levt i samma helvete som mig så är det

Lämna en vink så blir jag glad

Finns inga dumma frågor

20 besvarade frågor

Bloggar jag följer

Länkar

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards